Internete nutekėjo būsimo „Google Pixel Fold 2” nuotrauka

Kaip atrodys Google Pixel Fold 2

Praėjusių metų gegužę amerikiečių korporacija „” paskelbė apie savo pirmąjį sulankstomą išmanųjį telefoną „”. O dabar pasirodė informacija apie jo įpėdinį. „Android Authority” paskelbė pirmąją „Pixel Fold 2” modelio nuotrauką.

Nuotraukoje sakoma, kad kūrėjai planuoja pakeisti įtaiso matmenis ir galinės kameros dizainą. Jei pirmosios kartos „Pixel Fold” nesulankstytas buvo kvadrato formos, tai naujasis modelis bus pagamintas stačiakampio formos. Pagrindinėje kameroje bus įrengti ne trys, o keturi moduliai, iš kurių vienas gaus periskopinį teleobjektyvą. Be to, patys moduliai bus išdėstyti dviejose ovaliose „salose”, išsirikiavusiose dviem eilėmis (praėjusių metų telefone naudojama viena juosta, ir klasikiniuose „Pixel” modeliuose).

Sprendžiant iš nuotraukos, korpuso kraštai bus labiau užapvalinti, palyginti su pirmosios kartos „Pixel Fold”, o ekrano perimetrą juosianti juosta bus „aukščiausios kokybės”. Nuotrauką pateikęs informatorius teigia, kad lankstaus ekrano lankstas vis dar matomas, nors ir mažesnis.

Reikėtų patikslinti, kad kalbame apie bandomąjį būsimo įrenginio pavyzdį, o iki galutinio išleidimo dienos gali būti pakeistas. Apie techninius parametrus nieko nepranešama. gali būti pristatyta pavasarį arba spalį kartu su flagmanais „Pixel 9”.

Išeiti iš AMP versijos