Internete pasirodė „Sony Xperia Ace IV“ dizainas

Donatas Varnas

Iš vizualizacijos matyti, kad įrenginys turi vieną kamerą, ir „Xperia Ace 3“, ir stačiakampio formos dizainą. Tačiau, sprendžiant iš dizaino, turės 21:9 formato ekraną, o tai kelia abejonių dėl atvaizdo autentiškumo, nes tikimasi, kad likusi „Xperia“ linija atsisakys šio kraštinių santykio ir pasirinks populiaresnį, pavyzdžiui, 19,5:1.

2022 m. gruodžio mėn. duomenų bazė „Geekbench“ atskleidė, kad „ Xperia Ace IV“, modelio numeris SM4375, bus aprūpintas lustu „ 4 Gen 1“, kuris yra pradinio lygio 5G lustas. Daugiau informacijos apie prietaisą kol kas nėra.

Kalbant apie pirmtaką „Xperia Ace 3“, jis turi HD+ (720 x 1496 taškų) ekraną su „Gorilla Glass Victus“ stiklu, 5 megapikselių priekinę kamerą ir 13 megapikselių pagrindinę kamerą su LED blykste. Prietaisą valdo „Snapdragon 480 5G“ platforma, jame yra 4 GB RAM ir 64 GB vidinės atminties, kurią galima išplėsti naudojant „microSD“ kortelę. Telefonas palaiko greitąjį įkrovimą ir turi 4500 mAh bateriją. Jis taip pat turi pirštų atspaudų skaitytuvą šone ir palaiko 5G, „Wi-Fi 802.11ac“, „Bluetooth 5.1“, GPS, NFC ir . Įrenginys apsaugotas pagal IP6X, IPX5 ir IPX8 standartus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TAGGED:
Share This Article
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment