„iPhone 17 Slim“ pakeis „Plus“ modelį

Paskutinėse „“ kartose „“ laikosi išbandytos dizaino filosofijos. Modeliuose „ Pro“ buvo naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos, pavyzdžiui, titanas, tačiau bendra išvaizda išliko tokia pati. Tikimasi, kad ši tendencija išliks ir būsimose kartose, tačiau naujas nutekėjimas rodo, kad vienas iš „“ modelių bus plonas.

iPhone 17 Slim: didelis ekranas ploname korpuse

Šią naujieną pranešė žinomas analitikas Jessas Pu, kuris teigė, kad linija sulauks naujo nario. Pranešama, kad „Apple“ kuria naują „iPhone 17 Slim“ modelį. Šis naujas variantas pakeis „Plus“ modelį ir užims vietą virš pagrindinio „iPhone 17“. Pu teigia, kad „iPhone 17“, „iPhone 17 Sim“, „iPhone 17 Pro“ ir „iPhone 17 Pro Max“ bus pagaminti iš titano.

Aukščiausios klasės „iPhone 17 Pro Max“ bus įdiegta nauja „metalens“ technologija, skirta artumo jutikliams. Tai leis „Apple“ naujos kartos prietaise „Dynamic Island“ padaryti mažesnę, nepakenkiant „Face ID“. iPhone 17 Slim“ pakeis ‚Plus‘, tačiau vis tiek turės didesnį ekraną nei bazinis modelis. Tačiau šis didesnis ekranas bus sutalpintas į plonesnį ir aptakesnį korpusą. Pu taip pat pridūrė, kad „iPhone 17“ ir „iPhone 17 Slim“ gali turėti 8 GB operatyviosios atminties ir A18 arba A19 mikroschemų rinkinį.

Sakoma, kad „iPhone 17 Pro“ ir „iPhone 17 Pro Max“ turės 12 GB RAM ir „A19 Pro“ procesorių. Greičiausiai visi keturi modeliai turės 24 megapikselių asmenukių kamerą, taip pat nuo atspindžių ir įbrėžimų atsparų ekraną.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos