„iPhone” gaus funkcijas, kurios jau yra „Google Pixel”, „Samsung Galaxy” ir „Huawei” telefonuose

Nuotraukų redagavimo priemonė iOS 18

Paaiškėjo detalių apie „“ išmaniąją nuotraukų redagavimo funkciją, naudojančią generatyvinį dirbtinį intelektą, kuri pasirodys „“, pranešė „Bloomberg“ atstovas Markas Gurmanas.

Kompanija „Apple“ sukūrė naują objektų šalinimo funkciją, kuri, naudodama generatyvinį dirbtinį intelektą, atpažįsta ir pašalina nepageidaujamą objektą, o jo vietą užpildo sugeneruotu turiniu, atitinkančiu aplinką. Sistema veikia tuo pačiu principu ir „Google Pixel“, „Samsung Galaxy“ ir „“ išmaniuosiuose telefonuose.

Kompanija „Apple“ sukūrė „vidinę programėlę“, pavadintą „Generative Playground“, kuri galėtų leisti naudotojams pasinaudoti minėta dirbtinio intelekto valdoma nuotraukų redagavimo funkcija. Ši funkcija gali būti integruota į „iMessage“, kad būtų galima lengvai dalytis turiniu. Be to, pranešama, kad „iOS 18“ leis kurti asmeninius emotikonus.

Be to, „iOS 18“ suteiks galimybę automatiškai generuoti atsakymus, kuriuose atsižvelgiama į tokius veiksnius kaip vardai, kalendoriaus įvykiai, vietos, laikas ir kt. Taip pat tobulinama „Siri“.

Programėlė „Notes“ bus iš esmės atnaujinta „iOS 18“ ir „macOS 15“, joje bus įdiegtos generatyvinės dirbtinio intelekto , leidžiančios kalbą paversti tekstu ir apibendrinti informaciją. Vartotojai galės įrašyti garso įrašą tiesiai iš programėlės „Notes“, konvertuoti jį į tekstą ir apibendrinti informaciją.

Išsamesnė informacija bus atskleista WWDC, kuri vyks birželio 10-14 d.

Išeiti iš AMP versijos