Išleistas vienas geriausių „Amazfit“ išmaniųjų laikrodžių pagal „kainą ir kokybę“

Amazfit išmanieji laikrodžiai

Vienas populiariausių „” subbrendų – „” – atnaujino biudžetinių išmaniųjų laikrodžių liniją. Modelis „Bip 5” gali pasigirti didžiuliu ekranu ir 26 dienas veikiančia .

Taigi, prietaisas gavo 1,91 colio TFT jutiklinį ekraną, kurio raiška 320 x 380 taškų. Jis apsaugotas 2,5D stiklu, taip pat užtikrina apsaugą nuo vandens ir dulkių pagal IP68 standartą, praneša „GizChina”.

Svarbiausia įrenginio savybė – 300 mAh talpos baterija.  žada gamintojas, intensyviausiai naudojant autonomiškai veiks 5 dienas, „normaliu“ režimu – iki 10 dienų, o įjungus energijos taupymą – iki 26 dienų.

Laikrodis gali sekti širdies ritmą, miego kokybę, streso lygį ir deguonies prisotinimą kraujyje (SpO2). Taip pat yra daugiau nei 70 skirtingų laikrodžio ciferblatų ir daugiau nei 120 sporto režimų. O GPS jutiklis leidžia tiksliai fiksuoti jūsų judesius ir įrašyti lauko treniruotes.

Naujovę galima įsigyti trijų spalvų – juodos, rožinės ir baltos. Amazfit Bip 5 kainuoja apie 90 JAV dolerių. Kol kas jos dar negalima įsigyti „AliExpress” parduotuvėje, tačiau tai – laiko klausimas.

Išeiti iš AMP versijos