Išryškėjo pirmosios „iPhone 15” problemos: išmaniųjų telefonų baterijos pradėjo pūstis (nuotraukos)

Istorija su titaninio „” perkaitimu įgauna vis didesnį pagreitį. Pasirodo, perkaitimo problema gali sukelti daug rimtesnių pasekmių nei vien įkaitęs korpusas.

Kai kurie „ 15 Pro” naudotojai pastebėjo, kad po poros dienų naudojimo telefono dėklas nebepriglunda prie išmaniojo telefono. Ištyrus įrenginius paaiškėjo, kad baterija pradėjo išspausti ekraną ir deformuoti telefono vientisumą.

Matyt, dėl aukštos temperatūros išmaniojo telefono baterija pradėjo plėstis, o potencialiai toks defektas gali sukelti gaisrą ir net sprogimą. Kiek plačiai paplitusi ši problema, kol kas neaišku.

IPhone 15 koprusas išsipučia nuo perkaitimo / Reddit nuotr.

Ekspertai pažymi, kad tuo atveju, jei susidūrėte su tokia problema savo įrenginyje (ir ne tik „iPhone”), jokiu būdu nebandykite problemos spręsti patys. Vienintelis teisingas veiksmų algoritmas – kuo greičiau jį išjungti ir kreiptis į aptarnavimo centrą.

 

Dabar jau neabejojama, kad titaninis „iPhone 15 Pro” turi tikrų problemų dėl perkaitimo. Ir, pastebėta, tai nutinka ne tik naudojant ar įkraunant įrenginį. įkaista net ir tiesiog gulėdami nenaudojami.

 

Kaip viena iš galimų perkaitimo priežasčių minimas titano naudojimas „iPhone 15” korpusui – jis neigiamai veikia šiluminį efektyvumą. Kompanija „Apple” titano korpusą pavertė pagrindiniu naujosios kartos „iPhone” telefonų privalumu, reklamuodama jį kaip „tą patį lydinį, kurį kosminiai laivai naudoja skrydžiams į ą”.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos