Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ištirpsta burnoje ir ilgai išlieka minkšti: kaip pasigaminti tobulus blynus?

Mindaugas Bružas

turi rimtą trūkumą: jie labai greitai išsausėja. Tačiau yra viena nedidelė gudrybė, kuri leidžia ilgai išlaikyti minkštus blynus. Pakanka pakeisti vieną iš ingredientų.

Beje, dėl nestandartinio ingrediento patiekalas bus ne tik neįtikėtinai minkštas, bet ir daug skanesnis.

Kaip pakeisti pieną blynų tešloje?

Norite, kad jūsų blynai būtų skanūs ir minkšti? Tuomet pieną pakeiskite grietine ir paprastu vandeniu. Šis derinys suteiks patiekalui tobulą konsistenciją.

Į gilų dubenį įmuškite du . Į tą patį dubenį įdėkite 200 g 30 proc. grietinės, šaukštą cukraus, žiupsnelį druskos ir sodos.

Kruopščiai išmaišykite visą dubens turinį. Į gautą masę įmaišykite 120 g miltų ir 250 ml paprasto vandens.

Antrą kartą išmaišius, gausime purią ir skystą tešlą, iš kurios iškepsime nuostabius blynus – minkštus ir ilgai išlaikančius šviežumą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą