Sultingų daržovių, švelnaus tuno ir aromatingo padažo derinys šias salotas paverčia ne tik nepaprastai skaniomis, bet ir neįtikėtinai sveikomis.
Ingredientai:
- Salotų mišinys (pagal jūsų skonį) – 1 pakuotė
- Agurkas – 1 vnt
- Vyšninių pomidorų – 2-3 vnt
- Morkos – 1 vnt
- Tuno filė aliejuje – 1 skardinė
- Svogūnas – 1/2 vnt
- Druskos ir pipirų – pagal skonį
- Alyvuogių aliejaus – 2 valg. š.
- Balzaminio acto – 1 valg. š.
Paruošimas:
- Salotų mišinį, agurkus, vyšninius pomidorus ir svogūną supjaustykite kubeliais. Morkas sutarkuokite.
- Iš tuno išpilkite aliejų ir sutrinkite jį šakute.
- Sudėkite visus ingredientus į salotinę, įberkite druskos, pipirų, alyvuogių aliejaus ir balzaminio acto.
- Salotas išmaišykite ir palikite šiek tiek pastovėti.
- Patiekite salotas atšaldytas, mėgaudamiesi itališkos virtuvės šviežumu ir turtingumu.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi