Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Įvardijami galingiausi 2024 m. pradžios išmanieji telefonai – jie nepasens net po penkerių metų

Oppo Find X7 - galingiausias telefonas 2024 metų pradžioje
Donatas Varnas

Garsusis „AnTuTu” lyginamosios analizės įrankis, reguliariai tikrinantis išmaniųjų telefonų našumą, atnaujino galingiausių „” įrenginių reitingą ir jame atsirado naujas lyderis. Tai „ Find X7” modelis su „Dimensity 9300” lustu.

Šis OPPO gavo pažangiausius pramonės sprendimus ir šiuo metu laikomas galingiausiu išmaniuoju telefonu ne tik „Android” rinkoje, bet ir aplamai visame telefonų segmente. AnTuTu lyginamajame teste jis surinko 2,209 mln. taškų. Palyginimui, „iPhone 15 Pro Max” panašiuose testuose rodo 1,64 mln. taškų.

Antrąją vietą užėmė „ 12 Pro”, o trečiąją – „ASUS ROG Phone 8 Pro”. Abu su „Snapdragon 8 Gen 3” procesoriumi atitinkamai surinko 2,206 ir 2,204 balo.

Apskritai didžiąją dalį galingiausių išmaniųjų telefonų sąrašo užėmė naujausiu „Snapdragon 8 Gen 3” pagrįsti flagmanai, tačiau lyderiu vis dėlto tapo modelis su „MediaTek” procesoriumi.

Galingiausi Android telefonai 2024 metų pradžioje
Galingiausi Android telefonai metų pradžioje / AnTuTu reitingas

AnTuTu taip pat atnaujino našiausių vidutinės klasės „Android” išmaniųjų telefonų reitingą. Viršūnės lyderis yra „ K70E” su „Dimensity 8300-Ultra” mikroschemų rinkiniu. Jis pastebimai lenkia visus konkurentus ir tikriausiai greitai neužleis savo vietos naujajam lyderiui.

Našiausi Android telefonai 2024 metų pradžioje
Našiausi Android telefonai 2024 metų pradžioje / AnTuTu reitingas

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą