Įvardyti 10 biudžetinių krosoverių, kurie tarnauja ilgai ir beveik niekada negenda

SUV krosoveriai - populiariausi

Pastaraisiais metais krosoveriai tapo geriausiai parduodamomis transporto priemonėmis visame pasaulyje dėl daugelio priežasčių. Pirmiausia jie užkariavo vairuotojų simpatijas savo universalumu, patogumu ir visureigiškumu. Žinoma ne kiekvienas krosoveris gali būti geras pirkinys ir vertas savo pinigų. Daugelis modelių dažnai genda, reikalauja per daug priežiūros ir aptarnavimo, tapdami tikru galvos skausmu jų savininkams.

Ekspertai atkreipė dėmesį į krosoverius, kurie turi visiškai priešingą reputaciją. Į 10 modelių sąrašą įtraukti biudžetiniai , pasižymintys pavydėtinu patikimumu ir ilgaamžiškumu.

Toyota RAV4

Neabejotinas visų šiuolaikinių patikimumo reitingų lyderis, kuris ten atsidūrė dėl gerai apgalvoto dizaino ir aukštos kokybės medžiagų.

Honda CR-V

Patikimas variklis ir aukšta surinkimo kokybė daro šį modelį dar vienu patikimumo lyderiu.

Mazda CX-5

Dar vienas japoniškas krosoveris šiame reitinge gali pasigirti stilingu dizainu ir puikiomis vairavimo savybėmis. Dėl šiuolaikinių technologijų automobilio patikimumas dar labiau išauga.

Subaru Forester

Tvirtas , aukštas saugumo lygis ir patogus bei visų varančiųjų ratų sistema paverčia “Subaru Forester” tikru perlu biudžetinių krosoverių reitinge.

Hyundai Tucson

Subalansuotos charakteristikos, didelis patikimumas ir prieinama kaina nepalieka jokių šansų “Hyundai Tucson” kritikams.

Hyundai Tucson L

Kia Sportage

ir patikimumas – pagrindinės “Kia Sportage” savybės. Šis modelis pasižymi aukšta surinkimo kokybe ir patogiu interjeru, todėl išsiskiria iš minios.

Nissan X-Trail

Modernus ir patikimas “” krosoveris pasižymi erdviu interjeru ir patogiu valdymu, todėl gali užimti garbingą vietą reitinge.

Ford Kuga

Amerikietis pasižymi tvirtu dizainu ir aukšta surinkimo kokybe, o tai kupė su galinga variklių gama daro jį puikiu pasirinkimu kiekvienam krosoverių entuziastui.

Chevrolet Equinox

Dar vienas amerikietiškas krosoveris, kuris yra labai patikimas už prieinamą kainą. Verta paminėti puikų “Equinox” variklių degalų naudojimo efektyvumą, kurie vienodai gerai taupo benziną tiek mieste, tiek užmiestyje.

Mitsubishi Outlander

Erdvus, technologiškai pažangus, patogus, patikimas ir saugus – visa tai apie puikią reputaciją rinkoje užsitarnavusį “Outlander”.

Išeiti iš AMP versijos