Jokių „Exynos” lustų: visuose „Samsung Galaxy S25” modeliuose bus „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4”

Galaxy S25 su Snapdragon procesoriais

Po „ S24” serijos pristatymo „Samsung” sutelkia pastangas į greitą naujų sudėtingų prietaisų anonsavimą. Tikimasi, kad liepos 10 d. Paryžiuje bus pristatyti „” ir „Z Flip 6”. Tuo tarpu „Samsung” jau pradėjo dirbti su „Galaxy S25” serijos išmaniaisiais telefonais.

Visuose „Samsung Galaxy S25” modeliuose bus „Snapdragon 8 Gen 4” procesoriai

Pramonės analitikas Ming-Chi Kuo turi gerų naujienų daugelio regionų naudotojams. Pasak jo, visuose regionuose „” serija bus kuriama tik su „Qualcomm 8 Gen 4” vieno lusto sistema.

Daugelį metų „Samsung” savo flagmanus „Galaxy S” serijos išmaniuosius telefonus su savo vieno lusto „” sistemomis tiekė į daugelį pasaulio regionų. Pavyzdžiui, šiemet apie 60 % „Galaxy S24” serijos prietaisų buvo su „Exynos 2400 SoC”.

Tačiau Kuo teigia, kad nė vienas „Galaxy S25” modelis negaus „Exynos 2500” lustų. O kadangi „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4” kaina padidės 25-30 %, tikimasi, kad „Qualcomm” gaus didelę naudą dėl padidėjusių „Samsung” užsakymų.

Kadangi TSMC yra išskirtinis „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4”, kurie bus gaminami naudojant N3E procesą, tiekėjas, tikimasi, kad TSMC taip pat gaus naudos iš padidėjusių „Qualcomm” užsakymų.

Išeiti iš AMP versijos