Bulvės yra vienas populiariausių salotų ingredientų. Tačiau kartais jos gali sulipti, o tai sugadina patiekalo išvaizdą ir skonį, tačiau tai galima lengvai ištaisyti.
Naudodamiesi šiomis paprastomis gudrybėmis, bulvės salotoms visada bus tobulos:
- Rinkitės dideles bulves. Jos geriau išvirs ir nesulips.
- Bulves virkite su lupenomis pasūdytame vandenyje. Taip jos išlaikys sodresnį skonį ir aromatą.
- Išvirtoms bulvėms leiskite atvėsti ir jas nulupkite.
- Prieš pjaustydami bulves, peilį patepkite bekvapiu augaliniu aliejumi. Tai padės lengvai pjaustyti bulves ir neleis joms sulipti.
- Kad bulvės būtų dar skanesnės, į vandenį, kuriame verdate bulves, įberkite lauro lapų, pipirų grūdelių ar kitų prieskonių.
- Jei norite, kad bulvės būtų minkštesnės, virkite jas šiek tiek ilgiau.
- Prieš pjaustydami bulves taip pat galite šiek tiek nusausinti popieriniu rankšluosčiu. Tai taip pat padės išvengti jų sulipimo.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi