Kulinarinės taisyklės egzistuoja ne tik todėl, kad jas sugalvojo koks nors šefas. Jos padeda teisingai ir skaniai paruošti maistą.
Pažvelkime į pavyzdį, pagrįstą bulvėmis. Jas dažnai ruošia dauguma žmonių, tačiau dalis jų nežino tinkamo momento, kada naudoti druską. Pasirodo tai turi labai didelę reikšmę.
Kada sūdyti?
Virėjai nerekomenduoja dėti druskos į šaltą vandenį. Tai kenkia bulvėms. Laikykitės gaminimo taisyklių, tik kai vanduo užverda galite pasūdyti bulves. Jei šis momentas praleistas, įdėkite druskos po 5 minučių.
Druskos norma yra maždaug 0,5 šaukštelio 1 litrui vandens.
Čia yra visos gudrybės, paslaptys ir taisyklės. Nieko sudėtingo. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad visa tai yra banalu ir suprantama, tačiau iš tikrųjų tai turi įtakos rezultatui. Išbandykite ir įsitikinkite patys.