Kaip apsaugoti automobilio dažus nuo pažeidimų: patarimai vairuotojams

Automobilio dažų vientisumas turi įtakos ne tik estetiniam komponentui, bet ir techninei būklei. Dėl automobilio dažų / lako pažeidimų ant kėbulo atsiranda rūdžių, kurios savo ruožtu gali paversti visą automobilį „rūdžių maišu”.

Ekspertai siūlo keletą būdų, to išvengti.

Vienas iš jų – naudoti skystą stiklą / nano dangą, dėl kurio kėbulas tampa blizgus ir apsaugotas nuo nešvarumų. Arba galima naudoti įvairias keramines dangas, apsaugines plėveles, minkštus poliravimo dažus ir vašką. Jie puikiai apsaugos nuo smulkių pažeidimų ir mikroįbrėžimų.

Kartu nereikėtų pamiršti reguliarios automobilio priežiūros, įskaitant automobilio plovimą. Jį reikėtų atlikti tinkamai. Geriausia naudoti nekontaktinį šampūną ir mikropluošto servetėles. Taip išvengsite įbrėžimų ir išlaikysite dangos blizgesį. Po to paviršių galite padengti papildomomis apsauginėmis priemonėmis.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos