Kaip atsikratyti nemalonaus kvapo verdant kopūstus? Teoriškai įmanoma, o kaip praktiškai?

Mindaugas Bružas

Kopūstų pagrindu pagaminti turi daug privalumų: jie skanūs, sveiki ir ne tokie brangūs. Tačiau yra vienas trūkumas: specifinis . Tačiau šį trūkumą galima įveikti: tereikia žinoti keletą gudrybių.

Mirkymas

Yra vienas paprastas būdas, kuris visiškai padės atsikratyti nemalonaus kvapo ir pagerins kopūstų skonį. Norint tai padaryti, reikia iš karto supjaustyti daržovę.

Tada į puodą įpilkite vandens, įberkite šaukštą druskos ir šiek tiek sodos. Pusvalandį pamirkykite kopūstus ir pradėkite virti.

Actas ir cukrus

Šis metodas yra labai veiksmingas ir jau įrodė savo efektyvumą. Jį labai lengva naudoti. Ruošiant kopūstų patiekalus, reikia įpilti vieną šaukštą acto ir įberti šiek tiek cukraus.

Atsikratysite kvapo ir suteiksite įdomaus skonio

Yra dar viena galimybė atsikratyti nemalonaus kvapo, kuris jūsų kopūstų patiekalą padarys gardesnį. Gaminimo metu reikia įdėti lauro lapų ir kmynų sėklų. Taip pat įpilkite sulčių ir vyno acto. Rezultatu liks patenkinti net gurmanai.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą