Daugelis žmonių mano, kad klasikiniai kotletai visada buvo ir bus patys geriausi. Sunku nesutikti su šiuo teiginiu. Štai kodėl verta palepinti save ir savo šeimos narius šiuo patiekalu.
Ingredientų sąrašas:
- maltos mėsos (2 dalys jautienos, 3 dalys kiaulienos);
- 1-2 svogūnai;
- du šaukštai vandens;
- apie šimtą gramų džiūvėsėlių;
- druskos;
- pasirinktinai dvi skiltelės česnako ir pipirų.
Kaip gaminti:
- Šiame recepte kiaušinių nereikia. Duonos vaidmenį atliks džiūvėsėliai. Pirmiausia maltą mėsą reikia pasūdyti. Tada sudėkite smulkintą svogūną.
- Jei nuspręsite įdėti pipirų ir česnakų, turėtumėte tai padaryti šiame etape.
- Po to sudėkite džiūvėsėlius ir supilkite nurodytą kiekį vandens. Gerai išmaišykite. Paruošta mėsa turi stovėti šaldytuve ne mažiau kaip keturiasdešimt minučių.
- Po to galite pradėti kepti.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi