Jei norite paruošti gardžias ir aromatingas vaisių salotas, svarbu tinkamai nulupti apelsinus ir greipfrutus. Geriausias būdas tai padaryti – naudoti metodą, kurį restoranų virtuvėse naudoja virėjai.
Norėdami tai padaryti, atlikite šiuos veiksmus:
- Nupjaukite apelsino ar greipfruto viršų ir apačią, kad jį būtų galima padėti ant pjaustymo lentos.
- Nupjaukite žievelę nuo vaisiaus, judėdami nuo viršaus link apačios. Stenkitės nupjauti visą baltąją dalį ir šiurkščią plėvelę, kuri salotose gali būti karti.
- Kai pasieksite vaisiaus pagrindą, išpjaukite jo gabalėlius.
- Šis apelsinų ir greipfrutų lupimo būdas leidžia gauti švariausius ir aromatingiausius vaisių gabalėlius. Tikrai verta išbandyti.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi