Obuolių pyragai išlieka populiarūs ištisus metus. Šį kartą sužinokite, kaip pasigaminti tikrą itališką obuolių pyragą.
Jums prireiks:
- miltų – 250 g;
- cukraus – 200 g;
- kiaušinių – 4 vnt;
- sviesto – 50 g;
- obuolių – 5 vnt;
- cinamono;
- kepimo miltelių – 0,5 šaukštelio.
Kaip gaminti?
- Išplakite kiaušinius su cukrumi. Kai gausite vientisą masę, sudėkite kambario temperatūros sviestą ir suplakite.
- Kai bus paruošta, persijokite miltus, sumaišykite juos su kepimo milteliais.
- Obuolius nuplaukite, išskobkite šerdį ir, jei reikia, nulupkite, tada supjaustykite skiltelėmis.
- Sumaišykite obuolius su tešla, viską supilkite į kepimo formą, patepkite ją sviestu ir pabarstykite miltais. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.