Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip išsirinkti tinkamą komodą?

Partnerio turinys

Kiekvienuose namuose laikui bėgant prisikaupia įvairių daiktų: popierių, drabužių, namų tekstilės, grožio priemonių, mielų smulkmenų. Be jų neįmanoma įsivaizduoti kasdienės buities. Tik kur visus šiuos daiktus laikyti? Namus apstatome spintomis, sekcijomis. Tačiau ne visus daiktus patogu laikyti lentynose. Tokiu atveju patogu įsigyti komodą. Šis universalus baldas užima ne daug vietos. Komodos stalčiuose daiktai nedulka, juos lengva tvarkingai sudėti, o ant jos stalviršio galima laikyti interjerą gyvinančias detales.

Štai svarbiausi aspektai, kuriuos reiktų apsvarstyti renkantis Jums tinkamiausią komodą:

  • Galima rasti įvairiausių matmenų komodų su skirtingai išdėstytais stalčiais, taigi pravartu aiškiai apsibrėžti kiek ir kokių daiktų joje laikysite. Jei planuojate į ja susidėti drabužius prireiks platesnių vidutinio gilumo stalčių, kad atlaikytų patalynę stalčiai turės būti dideli ir tvirti. O grožio priemonėms ir papuošalams puikiai tiks komodėlė su daug nedidelių stalčiukų. Yra komodų ir su kelių skirtingų dydžių stalčiais. Jos gali vienu metu atlikti keletą funkcijų.
  • Taip pat reikėtų rasti tinkamiausią vietą komodai. Mažose patalpose, kur komoda gali labai pasitarnauti, itin svarbu išmatuoti ir patikrinti ar visi komodos stalčiai tikrai atsidarys, ar ji netrukdys pasiekti kitus daiktus.
  • Komoda gali suteikti papildomų niuansų namų interjerui, tad išnaudokite šią galimybe. Įvairiausių spalvų ir faktūrų sienelės, minimalistinės, raitytos, kampuotos, grakščios, medinės, plastikinės metalinės rankenėlės. Komoda gali tobulai įsilieti į interjerą arba tapti ryškia jo detale. Pavyzdžiui, medinė vintažiška komoda galėtų suteikti jaukumo miegamajam ar svetainei, minimalistinė – suteiks tvarkingumo ir apibrėžtumo. Beje, komodos yra labai tinkamas baldas vaikų kambariams. Mažieji galės lengvai pasiekti savo daiktus ir jiems neteks prašyti pagalbos ar ieškoti kitų, kartais netgi pavojingų, būdų pasiekti aukščiausiąją lentyną.
  • Spalvinga komoda galėtų įnešti vaiko kambariui dar daugiau žaismingumo.

Nors komoda ir ne itin didelis baldas, tai nereiškia jog ją rinktis galima atsainiau nei kitus baldus. Taigi, nepagailėkite laiko tobulos komodos paieškoms ir gaukite visą naudą, kurią šis baldas gali atnešti jūsų namams.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą