Kaip išsirinkti tinkamą vištienos filė: į ką atkreipti dėmesį?

Kaip išsirinkti vištienos filė

yra neatsiejama daugelio žmonių mitybos raciono dalis. Vištienos filė mėgsta valgyti ir suaugusieji, ir , todėl jo galima rasti kiekvienoje parduotuvėje. Be to ši mėsa nėra brangi. Deja, bet kartais galite įsigyti ne visai šviežią mėsa, tad išsirinkti kokybišką vištienos filė parduotuvėje?

Patarimai renkantis vištienos filė

Rinkdamiesi paukštieną, kaip ir bet kurį greitai gendantį produktą, turėtumėte išlikti budrūs. Jei prekybos centre įsigyta vištiena pasirodys esanti pasenusi, patiekalas su ja gali būti ne tik nenaudingas, bet ir kenksmingas. Todėl prieš pirkdami šį produktą parduotuvėje turėtumėte atkreipti dėmesį į keletą niuansų.

Patyrusios šeimininkės papasakojo, kokios gali padėti išvengti nesėkmingo pirkinio. Pirmiausia reikia atidžiai išnagrinėti gaminio pakuotę. Ji turėtų būti nepažeista, joje turėtų būti pateikta apie galiojimo laiką ir laikymo sąlygas.

Be to, atkreipkite dėmesį į mėsos kvapą ir spalvą. Jei ji yra ryškiai rausva arba tamsaus atspalvio, o ne rožinė, turėtumėte atsisakyti ją pirkti. Taip pat nepirkite aštraus aromato produkto. Tai gali būti blogas ženklas ir rodyti, kad prasideda puvimas.

Daugelis šeimininkių rekomenduoja nepirkti parduotuvėse jau marinuotos mėsos. Manoma, kad nesąžiningi pardavėjai gali nuslėpti produkto galiojimo laiką naudodami aromatinius prieskonius ir padažus.

Išeiti iš AMP versijos