Nauji šaukštai ir šakutės yra švarūs ir blizgūs. Tačiau tai nereiškia, kad stalo įrankiai išlaikys gerą išvaizdą bėgant metams. Laikui bėgant šie įrankiai patamsėja, pasidengia apnašomis, kurias sunku pašalinti. Tad, kaip nuvalyti šias apnašas? Puikiai žinomi citrusiniai vaisiai padės atkurti produktų švarą ir originalų blizgesį.
NEĮPRASTAS STALO ĮRANKIŲ VALYMO BŪDAS
Citrinų sultys rodo neįtikėtiną veiksmingumą kovojant su apnašomis (o kartais net rūdimis). Pakanka paimti pusę vaisiaus ir patrinti citriną užterštose vietose. Apdorotus stalo įrankius reikia palikti juos ant stalo 30 minučių.
Tada praskalaukite įrankius paprastu vandeniu. Paskutinis veiksmas – nušluostyti šaukštus ir šakutes. Tam pageidautina naudoti švelnią mikro-pluošto medžiagą.