Daugeliui žmonių vištienos sriuba asocijuojasi su namų jaukumu ir šiluma. Šis patiekalas taip pat laikomas vienu sveikiausių ir dietinių. Kaip pasigaminti apetitą žadinančią, sodrią, auksinės spalvos vištienos sriubą namuose? Žinokite, kad pasiekti šį atspalvį nėra taip paprasta, bet mes atskleisime visas paslaptis.
Kad vištienos sultinys taptų auksinis ir aromatingas, reikia naminės vištos. Žinoma, ją virti užtrunka gerokai ilgiau, tačiau rezultatas bus nepriekaištingas.
Kad sriuba būtų aromatinga ir aukso spalvos, svogūnus galite pakepinti keptuvėje. Taip pat virdami sultinį galite įdėti šiek tiek svogūnų lukštų.
Morkų reikėtų dėti ne tik į keptuvę su svogūnais, bet ir verdant sultinį.
Kai kurie prieskoniai padeda suteikti norimą atspalvį. Tai šafranas, ciberžolė ir paprika. Tačiau stenkitės nedėti per daug prieskonių, nes tai “užgoš” klasikinį vištienos sriubos skonį ir aromatą.