Purūs ir minkšti blyneliai yra idealus pusryčių variantas. Šio patiekalo privalumas tas, kad jis puikiai dera su įvairiais papildomais ingredientais. Pavyzdžiui, šį skanėstą galite patiekti su vaisiais, uogomis ir įvairiais padažais, kad pusryčiai būtų sotesni ir skanesni. Tačiau svarbu rimtai žiūrėti į gaminimo procesą.
Rekomenduojame kefyrą ir kiaušinius iš šaldytuvo išimti iš anksto, kad prieš pradedant gaminti tešlą jie būtų kambario temperatūros. Tokiu atveju blyneliai iškils greičiau, bus puresni.
Sudedamosios dalys:
- Miltų, 300 g;
- Kakavos miltelių, 50 g;
- Cukraus, 60 g;
- Sodos, 3 g;
- Citrinos rūgšties, 1-2 žiupsneliai;
- Kefyras, 400 ml;
- Kiaušinis, 1 vnt;
- Vanduo, 1 šaukštelis;
- Aliejus.
Kaip pasigaminti purius šokoladinius blynus:
- Išsijokite miltus, tada sumaišykite juos su kakava ir cukrumi. Išmaišykite sausą mišinį.
- Atskirame dubenyje sumaišykite sodą su citrinos rūgštimi ir šaukštu vandens.
- Taip pat reikia suplakti kefyrą ir kiaušinį. Kai tik masė taps vientisa, visus ingredientus sudėkite į vieną indą ir gerai išmaišykite.
- Po to galite pradėti kepti blynus.
- Kepkite juos įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi