Šiandien siūlome jums kreminių bandelių receptą, kuris nepaliks abejingų. Svarbiausias šių gardžiųjų bandelių ingredientas – kreminis sūris. Dėl jo tešla tampa itin minkšta. Patiekalui paruošti prireiks 1 val. ir 15 minučių.
Sudedamosios dalys:
- Kvietiniai miltai – 2 puodeliai
- 73 proc. sviesto – 220 g
- Kreminis sūris – 220 g
- Druska – 1/2 šaukštelio
- Vištienos kiaušiniai – 1 vnt
- Cukraus – pagal skonį
Paruošimas:
- Sumaišykite miltus ir druską dubenyje, sudėkite sviestą, kreminį sūrį ir išplakite iki vientisos masės.
- Padėkite tešlą ant švaraus paviršiaus ir padalykite ją per pusę. Suformuokite rutuliukus, suvyniokite juos į plastikinę plėvelę ir 2 valandas palaikykite šaldytuve.
- Išimkite tešlą ir 15 minučių palaikykite kambario temperatūroje. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C temperatūros ir išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi.
- Tešlą iškočiokite į maždaug 0,5 cm storio apskritimą, patepkite uogiene, supjaustykite trikampėliais ir susukite į maišelius.
- Dėkite juos į šaldiklį 15 minučių.
- Aptepkite bandeles kiaušiniu ir pabarstykite cukrumi. Kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 20 minučių.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi