Visi žino, kad tokie užkandžiai yra nesveikas maistas, tačiau kartais pernelyg sunku atsispirti pagundai. Šį kartą galite išbandyti gana paprastą svogūnų užkandžių receptą – svogūnai tešloje.
Ingredientų sąrašas:
- 2 dideli svogūnai;
- 200 ml kefyro;
- vienas kiaušinis;
- apie šimtą gramų krekerių (be jokių priedų);
- apie šimtą gramų aukščiausios kokybės miltų;
- nedidelis šaukštas druskos ir aštrių pipirų;
- augalinio aliejaus.
Gaminimo procesas:
- Supjaustykite svogūną mažesniais nei centimetro storio žiedais. Optimalus storis turėtų būti septyni milimetrai.
- Kiaušinį sumaišykite su kefyru.
- Krekerius sutrinkite iki trupinių. Sumaišykite juos su druska, aštriaisiais pipirais ir miltais.
- Įkaitinkite keptuvę. Supilkite aliejų. Jo turi būti daug – svogūnai turės plaukioti aliejuje.
- Pirmiausia apvoliokite žiedus kefyro mišinyje, tada sudėkite juos į indą su miltais ir prieskoniais. Kepkite žiedus šiek tiek daugiau nei dvi minutes.
- Aliejaus perteklių pašalinkite popieriniu rankšluosčiu ir patiekite.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi