Kaip pasigaminti vaisių pyragą: skanus desertas be kepimo

Citrininis pyragas be kepimo

Tai , kurio pagrindą sudaro trapi tešla. Kad pagamintumėte puikų skanėstą, reikia pasiruošti keletą ingredientų. Galite rinktis mėgstamus .

Patiekalą geriausia patiekti pridėjus citrusinių vaisių. Jo bus ryškesnis, jei naudosite citrinas.

Kokių produktų reikia:

citrinų pyragą:

  1. Pirmiausia reikia pasirūpinti sviestu. Ištirpinkite jį vandens vonelėje ir tada sumaišykite su į trupinius sutrintais sausainiais.
  2. Tada mišinį tolygiai paskleiskite kepimo formoje. Įsitikinkite, kad indas turi ne tik dugną, bet ir aukštus šonus.
  3. Nuplaukite citrinas ir sutarkuokite žievelę. Tada iš kelių vaisių išspauskite sultis (apie 90 ml).
  4. Grietinėlę ir cukrų užkaitinkite ant vidutinės ugnies ir pavirkite apie minutę. Mišinį nuolat maišykite. Tada sudėkite žievelę ir supilkite sultis.
  5. Gautą įdarą supilkite ant pagrindo.
  6. Po to desertą reikia per naktį palaikyti šaldytuve, kol jis visiškai sustings.
  7. Prieš patiekiant patartina papuošti vaisių griežinėliais ir cukraus pudra.
Išeiti iš AMP versijos