Ne visada parduotuvėje ar turguje pavyksta nusipirkti tikrai skanių mandarinų. Tačiau net ir tokiu atveju neturėtumėte nusiminti, viską įmanoma pataisyti.
Kaip rūgščius mandarinus paversti saldžiais?
Yra paprastas metodas, kurio dėka galite sunaikinti citrusinių vaisių rūgštį.
- Jei turite daug laiko, mandarinus galite tiesiog sudėti ant palangės ir palikti čia 2-3 dienoms. Svarbi sąlyga – vaisiai turi būti veikiami saulės spindulių.
- Jei nenorite tiek laukti, paimkite gana gilų indą ir įpilkite į jį šilto vandens, kurio temperatūra būtų maždaug 39-40 laipsnių. Sudėkite mandarinus į dubenį ir palaukite apie 10 minučių, tada įdėkite į šaltą vandenį. Svarbu: nereikėtų vaisių ilgai laikyti vandenyje, kitaip jie gali tapti neskanūs.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi