Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip skaniai paruošti vištieną: japoniškas receptas

Mindaugas Bružas

Vištienos filė yra produktas, kurį lengva paruošti. Dažniausiai gabaliukai kepami arba verdami, kad gautumėte sotų ir sveiką patiekalą. Tačiau jei norite gauti originalesnį patiekalą, kuris džiugins savo skoniu ir aromatu, turėtumėte atkreipti dėmesį į originalesnį receptą.

Reikės:

  • Medaus – 6 valgomuosius šaukštus;
  • Česnakų – 4 vnt;
  • – 1 vnt;
  • Sojų pupelių pastos – 6 valgomieji šaukštai;
  • Sviesto – 1 valgomasis šaukštas.

paruošti vištieną:

  1. Sudėkite gabalėlius į indą arba maišelį.
  2. Paruoškite pastą: sumaišykite medų ir sojų pupelių pastą.
  3. Užtepkite pastą ant vištienos, tada viską išmaišykite.
  4. Palikite filė šaldytuve bent 2 valandoms.
  5. Tada galite pereiti prie kito gaminimo etapo.
  6. Tam ant kepimo skardos sudėkite svogūnų žiedus. Ant jų galite uždėti vištienos filė. Po to tolygiai ištepkite sviestu.
  7. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, kol iškeps. Tačiau neskubėkite jos patiekti. Patiekalą papuoškite žolelėmis, citrinos griežinėliais ir likusiu padažu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą