Atėjus šaltiems orams norime iš maisto gauti daugiau energijos. Lašiniai taip pat yra skanus ir sveikas tokių medžiagų šaltinis. Daugelis mėgsta tokiu užkandžiu papuošti stalą, prie lašinių pridėti česnakų ar svogūnų, juodos duonos, o tada mėgautis šių užkandžių skoniu.
Kaip pasūdyti lašinius namuose?
600 g lašinių sūdyti reikia tik kelių papildomų ingredientų:
- druskos – 300 g;
- česnako – 1 vnt;
- stambiai maltų juodųjų pipirų – 3 šaukštai;
- lauro lapų.
Sūdymo eiga:
- Supjaustykite lašinius gabaliukais.
- Tada sumaišykite pusę druskos ir pipirų ir sudėkite lašinius.
- Likusiu mišiniu pabarstykite lašinius.
- Sudėkite smulkintus lauro lapus ir česnako skilteles.
- Sandariai uždarykite indą su lašiniais ir padėkite į šaldytuvą 5 dienoms. Praėjus šiam laikui užkandį galima patiekti.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi