Paprastas receptas, kurio dėka puikia raudona žuvimi galėsite mėgautis vos per 1-2 dienas. Metodas tinka bet kuriai raudonai žuviai. Taip galima sūdyti ne tik eršketą, bet lašišą ir upėtakį.
SŪDYMO MIŠINIO SUDĖTIS (1 KG FILĖ)
Paruošti žuvį labai paprasta: raudoną žuvį reikia nuplauti ir nusausinti, tada įtrinti druska ir cukrumi bei užpilti šlakelį konjako. Dar kartą viską įtrinti rankomis. Štai ir viskas. Jei sūdymui naudojamas vakuuminis maišelis, žuvis dedama į šaldytuvą 24 valandoms. Jei nėra vakuumo, indas uždengiamas maistine plėvele ir laikomas šaldytuve 2 dienas.
Po to žuvį galite iš karto valgyti.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi