Kaip sukurti malonų kvapą savo namuose: 5 svarbios jaukumo paslaptys

Mindaugas Bružas

Gaivumas ir geras aromatas namuose – puiki pagalba gerai nuotaikai ir gerai savijautai. Kad namuose visada būtų tobulas aromatas, reikia pašalinti galimus nemalonių kvapų šaltinius. Paruošėme jums veiksmingų patarimų, tai padaryti geriausiai.

Vėdinkite ir išvalykite namus

gimsta dėl nepakankamos ventiliacijos ir dėl nešvarumų bei dulkių. Todėl prieš aromatizuojant būtina įleisti gryno oro.

Atviro lango gali nepakakti: kad į jūsų namus patektų grynas , galite padaryti nedidelį skersvėjį.

Pradėkite kambarinius augalus

Nebijokite išleisti pinigų geroms gėlėms, nes jos ne tik puošia namus, bet ir yra natūralus bei paprastas būdas orą. Apie gyvų augalų naudą žinojome nuo mokyklos laikų (jie pasiima anglies dvideginį ir išskiria deguonį), tačiau kartais apie tai pamirštame ir laikome gėles namuose nereikalingomis.

Geras kvapas namuose

Pirkite kvapiąsias žvakes

Atgaivinti kambario aromatą galite žvakių pagalba. Nebūtina jų uždegti, užtenka pastatyti ant spintelės, kur dažniausiai nepriima.

Kvapiose žvakėse dažnai yra natūralių ekstraktų, kurie pasižymi įvairiomis savybėmis, pavyzdžiui, ramina. Saugiausios žvakės yra sojų žvakės, nes nekenkia aplinkai ir nėra kancerogeniškos.

Naudokite eterinius aliejus

Eteriniai aliejai turi neįtikėtiną kvapą. Pakanka įpilti į vandens buteliuką eterinio aliejaus, uždengti purškimo dangteliu ir namuose atnaujinti kvapą.

Interjero dizaineriai pataria keisti kvapus. Skirtingiems buto kampeliams naudokite savo kvapą, pavyzdžiui, mėtos vonios kambariui, levandų – svetainei, sandalmedžio – miegamajam.

Kava yra kambario dezodorantas

Nemalonaus kvapo namuose galite atsikratyti kavos pagalba, nes ji žinoma kaip efektyvus ir stiprus oro valytuvas. Norint pašalinti nemalonų kvapą, reikia paimti visą saują maltos kavos, supilti ant ir gerai pakaitinti (maišant pakepinti).

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą