Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip sutaupyti perkant: 5 patarimai, kurie padės sutaupyti pinigų

Mindaugas Bružas

Apsipirkinėjimas gali būti smagus užsiėmimas, tačiau dažnai jis gali tapti finansine našta, jei neapsipirkinėjate protingai. Juk visiems pažįstama situacija, kai nuėję į parduotuvę, pavyzdžiui, nusipirkti duonos, išeinate su pilnu maišu maisto produktų, išleidę nemažai pinigų. Todėl verta vadovautis šiais 5 patarimais, kurie padės sutaupyti.

5 būdai, kaip neišleisti per daug pinigų parduotuvėje

Pirkinių sąrašas

Prieš eidami apsipirkti, turėtumėte atsisėsti ir sudaryti išsamų sąrašą to, ką reikia nusipirkti. Tai padės susikaupti apsiperkant ir išvengti nereikalingų daiktų pirkimo. Be to, sąrašas labai taupo laiką. Jei žinosite, ką reikia nusipirkti, nereikės ilgai vaikščioti po parduotuvę.

- Reklama -

Kainų palyginimas

Veiksmingas būdas sutaupyti pinigų apsiperkant – prieš einant į parduotuvę palyginti kainas. Prieš eidami apsipirkti patikrinkite prekybos centrų interneto svetaines. Taip galėsite rasti geriausias jus dominančių produktų kainas.

Išpardavimai prekybos centruose / Akropolis nuotr.
prekybos centruose / nuotr.

Nuolaidos ir kuponai

Prekybos tinklų svetainėse bei programėlėse taip pat galite rasti nuolaidų ir kuponų, kurie leis įsigyti maisto ar higienos prekių mažomis kainomis. O kai kurie siūlo išduoti nuolaidų korteles arba siunčia jums kuponus elektroniniu paštu. Tokių pasiūlymų neturėtumėte atsisakyti.

Venkite impulsyvių pirkinių

Impulsyvus pirkimas yra tikra daugelio žmonių problema. Todėl prieš ką nors pirkdami turite gerai pagalvoti, ar jums to tikrai reikia. Jei abejojate, geriausia kelias dienas apie tai pagalvoti. Jei ir po to nepakeisite nuomonės, galite jį pirkti.

Pardavimai

Daugelis parduotuvių tam tikrais metų laikais rengia didelius išpardavimus. Tokiais laikotarpiais galite įsigyti labai palankų pirkinį. Taip pat galite sutaupyti pinigų, jei drabužius ar avalynę pirksite ne sezono metu. Taip galėsite gauti nuolaidą prekėms, kurios tam tikru metu nėra paklausios.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą