Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip sutaupyti pinigų maisto produktams: trys veiksmingos gudrybės

Mindaugas Bružas

Kai kalbama apie maisto produktų pirkimą, yra kelios , kurios padės sutaupyti pinigų, o maisto kokybė nuo to nenukentės. Laikydamiesi šių patarimų, galite sutaupyti pinigų ir vis tiek mėgautis skaniu maistu.

Namuose ruoštas maistas vietoj pusfabrikačių

Daugelis žmonių pasikliauja paruoštu maistu, nes jis yra ekonomiškas ir greitai pašildomas. Tačiau naminis iš tikrųjų gali padėti sutaupyti nemažai pinigų. Vengdami tokių produktų, šaldyti ir paruošti kotletai, galite išvengti rizikos valgyti prastos kokybės mėsą.

- Reklama -

Nepirkite greitai gendančių maisto produktų

Nors gali atrodyti, kad taupant pinigus apsirūpinti greitai gendančių produktų atsargomis yra gera idėja, tačiau tai dažnai gali lemti švaistymą. Užuot pirkę maisto produktus, kurių galiojimo laikas trumpas, pavyzdžiui, pieną, jogurtą, sūrį ir dešras, geriau juos pirkti pagal poreikį. Kadangi šiandien parduotuvėse šių produktų netrūksta, galite lengvai nusipirkti, kai jų prireikia.

Atkreipkite dėmesį į akcijas ir nuolaidas

Priešingai nei manoma, nuolaidos ir maisto produktams nėra tik būdas parduotuvėms atsikratyti pasibaigusio galiojimo prekių. Priešingai, jos naudojamos siekiant pritraukti daugiau pirkėjų ir padidinti pardavimus. Naudodamiesi nuolaidomis galite sutaupyti apie 20-30 % išlaidų maistui.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą