Smulkinti virti kiaušiniai yra daugelio populiarių salotų dalis. Tačiau dažniausiai susiduriama su viena problema: trynio tiesiog neįmanoma išsaugoti įprastos formos, nes jis suyra į daugybę mažų trupinių. Atskleidžiame vieną gudrybę kurią naudoja restoranų šefai.
KOKIĄ GUDRYBĘ NAUDOJA PROFESIONALŪS VIRĖJAI?
Tai, kad trynys trupa, yra natūralu ir normalu. Jums tereikia pritaikyti vieną paprastą triuką, kad išvengtumėte tokios situacijos.
- Pirmiausia nulupkite kiaušinius ir perpjaukite per pusę. Po to paimkite patogų pakankamo dydžio indą, įpilkite į jį šalto vandens ir įdėkite šiek tiek susmulkinto ledo.
- Prieš pradedant smulkinti kiaušinius, peilio ašmenis reikia palaikyti šiame skystyje ir tik tada pradėti pjaustymą. Dėl to trynys išliks gražiai supjaustytas.