Kaip kepti prancūziškas bulvytes namuose: receptas paprastas, o skonis nepaprastas

Kaip iškepti tobulas bulvytes

Prancūziškų bulvyčių galima rasti kiekvieno greito maisto restorano meniu. Tačiau verta paruošti šį traškų užkandį savo namų virtuvėje, nes tai yra labai paprasta. Mes jums papasakosime, tai padaryti.

Nepaprastai skanių prancūziškų bulvyčių receptas

Ingredientai:

Paruošimas:

  1. Iš pradžių reikia nuvalyti ir nuplauti bulves.
  2. Po to jį reikia supjaustyti pailgais kubeliais, sudėti į gilų dubenį ir užpilti labai šaltu vandeniu.
  3. Palikite bulves 15 minučių. Per tą laiką iš jų pasišalins visas .
  4. Po to reikia nusunkti visą vandenį per sietelį ir perkelti ant popierinių rankšluosčių, atsargiai pašalinant visą drėgmę.
  5. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir 10 min. ant silpnos ugnies jame kepkite bulves.
  6. Po to bulves reikia išimti iš ir atvėsinti iki kambario temperatūros.
  7. Tada vėl 3 minutes kepkite įkaitintame aliejuje, bet jau ant didelės ugnies.
  8. Po to bulvytes reikia pasūdyti pagal skonį ir išmaišyti.
  9. Dar karštas bulvytes galima patiekti kartu su įvairiais padažais.
Išeiti iš AMP versijos