KAIPKADA.LT: Nuo idėjos iki registruoto prekės ženklo

Kaipkada.lt registruotas prekės ženklas

Lietuviškų interneto platformų pasaulyje Kaipkada.lt tapo ryškiu pavyzdžiu, sėkmingai plėtoti leidybinę veiklą skaitmeninėje erdvėje. 2024 metų birželio 11 dieną ši platforma oficialiai tapo registruotu ženklu, suteikdama savo savininkams ir vartotojams dar daugiau pasitikėjimo ir užtikrintumo dėl teikiamų paslaugų kokybės.

Ką reiškia ši registracija?

Registracija apima tarptautinę klasifikaciją, kuri apima elektroninę leidybą, knygų, žurnalų, plakatų ir kitų spaudinių leidybą. Tai reiškia, kad Kaipkada.lt gali dar labiau plėsti savo paslaugų spektrą ir užtikrinti, kad jos prekinis ženklas bus apsaugotas nuo neautorizuoto naudojimo. Oranžinė ir juoda , naudojamos prekės ženklo dizaine, taps atpažįstamu ir unikaliu platformos ženklu.

Kaipkada.lt istorija ir vizija

Kaipkada.lt nuo pat pradžių siekė sukurti erdvę, kurioje vartotojai galėtų lengvai ir patogiai rasti įvairiausių straipsnių bei naudingos informacijos. Per kelerius metus ši vizija virto realybe, o dabar, su registruoto prekės ženklo statusu, atrodo dar šviesesnė.

Kaipkada.lt registruoto prekės ženklo statusas yra ne tik pripažinimas, bet ir atsakomybė toliau teikti aukštos kokybės straipsnius savo vartotojams. Tai ženklas, kad yra kuriamos ir auginamos sėkmingos internetinės platformos.

Išeiti iš AMP versijos