Kas svarbu pakuojant šventines dovanas? Keli patarimai

Nors laiko iki didžiųjų metų švenčių dar yra, kai kurie jau pradeda galvoti apie tai, ką padovanoti artimiesiems ir draugams. O galbūt artėja svarbus gimtadienis? Laukdami bet kokios progos, visada norime, jog paliktų įspūdį. Tai padaryti lengva su tinkamu įpakavimu. Šiame straipsnyje pateikiame kelis patarimus, kurie padės nepamirštamai supakuoti tiek mažas, tiek dideles dovanas.

Dovanų pakavimo priemonės – kaip jas išsirinkti?

Svarbiausi įrankiai dovanų apipavidalinimui – pakavimo reikmenys. Jie susideda iš įvairiausių dėžučių, lipnių juostelių, kaspinų, pakavimo popieriaus ir kitokių naudingų puošmenų. Šių prekių įvairovė plati, todėl pateikiame kelis patarimus, kurie padės išsirinkti tinkamai:

  • įvertinkite dovanų kiekį bei dydį;
  • jei dovaną pakuosite dėžutėje, pagalvokite apie kitą turinį (užpildančias smulkmenas, popierių);
  • išsirinkite kelias spalvas, kurios dominuos jūsų įpakavimuose;
  • prieš rinkdamiesi dėžutes, išmatuokite dovanų aukštį bei plotį;
  • pakavimo idėjas turėkite dar prieš pirkdami pakavimo reikmenis.

Taip pat stenkitės apsipirkti tokioje parduotuvėje, kurioje vėl galėtumėte rasti reikalingas , jei pritrūktumėte dekoro elementų ar pakavimo popieriaus. Dekoruodami dovaną nepersistenkite – pradėkite nuo minimalių papuošimų ir palaipsniui didinkite jų kiekį. Jei nesate tikri dėl spalvų ar tekstūrų pasirinkimo, įkvėpimo ieškokite interneto platybėse.

Individualumo suteikiančios detalės – išskirtinei dovanai

Dabar, kai žinote, kokių priemonių jums reikia pakuojant dovanas, nepamirškite siurprizui suteikti daugiau individualumo. Prie dėžutės visada galite pritvirtinti laiškelį su nuoširdžiu rašteliu, priklijuoti nuotaikingą nuotrauką ar papuošti dėžę augalo lapeliais, džiovintomis gėrybėmis (pavyzdžiui, apelsinų skiltelėmis). Individuali dovana parodys ypatingą rūpestį, o jums brangus jausis įvertintas ir mylimas.

Taigi, pakuodami dovanas pasitelkite kūrybiškumą, naudodamiesi tinkamomis pakavimo priemonėmis. Įsigiję kokybiškus reikmenis ne tik tvarkingai supakuosite dovanas, bet ir suteiksite joms išskirtinumo. Prieš rinkdamiesi priemones, atkreipkite dėmesį į asortimentą ir įvertinkite, ar šis atitinka jūsų lūkesčius. Suteikite šventėms ypatingo grožio!

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Išeiti iš AMP versijos