Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kiaulpienių arbata: naudingos savybės ir vartojimo taisyklės

Kiaulpieniu arbata

Sužinokite, kam kiaulpienių arba naudinga, o kam ne. Kiaulpienių arbatos savybės ir vartojimas.

Kiaulpienes

- Reklama -

Teigiamas tokios arbatos vartojimo poveikis

  • mažina pilvo pūtimo ir rūgimo procesus žarnyne;
  • kaip ir visi kartūs gėrimai, skatina apetitą, nes suaktyvina tulžies tekėjimą;
  • skatina tulžies gamybą ir sekreciją;
  • stimuliuoja kasos veiklą;
  • gerina nervų sistemą;
  • šalina smėlį iš inkstų;
  • skatina žarnyno veiklą ir padeda nuo vidurių užkietėjimo.

Kiaulpienių arbata nerekomenduojama

  • virškinimo trakto sutrikimų (gastrito, duodenito, kolito, skrandžio opų) paūmėjimas;
  • esant cholelitiozei vartokite atsargiai..

Galima vartoti nėščioms ir žindančioms moterims

  1. Vartokite 1-3 kartus per dieną 30-40 minučių prieš valgį, nes arbata stimuliuoja virškinimo sultis ir skatina apetitą.
  2. Iš pradžių, jei tulžies sąstovis yra stiprus, gali šiek tiek pykinti ir tuštintis išmatos. Taip išsivalo tulžis.
  3. Kiaulpienių žiedus galima skinti tik prie šalutinių neintensyvių kelių. Prieš naudojimą jas galima nuplauti karštu vandeniu. Geriausia skinti žiedus anksti ryte.
  4. Užpilkite saują gėlių 500-600 ml 80 laipsnių temperatūros vandeniu ir 10 minučių palaikykite puodelyje / termose.
  5. Šią arbatą galite gerti su medumi.
  6. Gėlių žiedus galima išdžiovinti ir kurį laiką pasidaryti arbatos. Džiovinkite pavėsyje, gerai vėdinamoje vietoje ir laikykite popieriniuose arba medžiaginiuose maišeliuose.

Taip pat skaitykite:

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus