Daugelis dievina Kijevo kotletus. Ir ne veltui, nes subtilus sultingos vištienos ir traškios plutelės derinys gali sužavėti kiekvieną. Pasinaudokite šiuo paprastu receptu ir mėgaukitės šiuo gardžiu patiekalu.
Kijevo kotletas
Sudedamosios dalys:
- 100 g sviesto;
- Krapų, česnako, pipirų, druskos pagal skonį;
- 3 vištienos filė;
- Miltai, kiaušiniai, džiūvėsėliai tešlai.
Paruošimas:
- Sumaišykite sviestą, smulkintus krapus, česnaką ir druską. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir 15 minučių palaikykite šaldytuve.
- Vištienos filė perpjaukite išilgai į dvi dalis. Po plėvele daužykite plaktuku, kiekvieną dalį pagardinkite druska ir pipirais.
- Ant maistinės plėvelės dėkite išmuštą filė, ant filė uždėkite gabalėlį sviesto ir krapų, suvyniokite ją, sutvirtinkite maistine plėvele ir 20 minučių padėkite į šaldiklį.
- Atšaldytą kotletą apvoliokite miltuose, paskui kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
- Dėkite kotletą į įkaitintus riebalus, kepkite, kol įgaus auksinę spalvą, ir perkelkite į kepimo skardą. Uždenkite folija ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi