Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kilimas ar kiliminė danga: Geriausias pasirinkimas jūsų namams

Adomas Račkauskas

Renkantis tarp kiliminės dangos ir kilimo, labai svarbu išanalizuoti pagrindinius parametrus ir žinoma norus. Kiekvienas aspektas vaidina svarbų vaidmenį priimant pagrįstą sprendimą dėl jūsų gyvenamosios erdvės.

Kaina

Kiliminė danga paprastai susijusi su papildomomis įrengimo išlaidomis, taip pat didesne pačios dangos kaina. Kita vertus, paprastas dažnai gali būti pigesnis ir paprasčiau įrengiamas, todėl išlaidų požiūriu tai yra palankesnis pasirinkimas.

Išvaizda

Kalbant apie išvaizdą, abu variantai turi savų privalumų. Kiliminė danga suteikia vientisą ir vienodą kambario išvaizdą, be to, ji pritaikyta pagal poreikius. Žiūrint iš interjero pusės, kilimas kai kuriais atvejais gali būti pranašesnis. Jeigu išsirinksite tinkamo dydžio kilimą, jis gali atrodyti net geriau, nei kiliminė danga.

Patvarumas

Kalbant apie ilgaamžiškumą, kiliminė danga paprastai yra atsparesnė dėl jos klojimo būdo. Kilimo ištempimo ir tvirtinimo procesas užtikrina jo patikimumą ir ilgaamžiškumą.

Priežiūra

Kalbant apie priežiūrą, kiliminę dangą paprastai lengviau valyti dėl jos išdėstymo. Priešingai, kiliminę dangą gali reikėti prižiūrėti dažniau.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą