Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kitą savaitę „Nubia” pristatys išmaniuosius telefonus su dirbtiniu intelektu, kurie pradės naują telefonų erą

Donatas Varnas

Vos prieš kelias dienas korporacija „ZTE” paskelbė, kad jos naujos kartos išmaniuosiuose telefonuose daugiausia dėmesio bus skiriama dirbtinio intelekto galimybėms. Bendrovė tiki, kad dirbtinis intelektas yra žingsnis į priekį, o dabar pagaliau turime oficialią naujųjų „” telefonų su dirbtiniu intelektu paskelbimo .

Kinijos technologijų milžinė teigia, kad balandžio 9 d. „pradės naują telefonų erą”. Tikimasi, kad šio renginio metu ženklas pristatys dirbtinio intelekto produktus, įskaitant būsimus „Nubia” telefonus. Oficialioje „Nubia” „Weibo” paskyroje taip pat buvo pasidalinta užuomina, kurioje užsimenama apie dirbtinio intelekto integraciją ir kad atėjo šiai patentuotai technologijai atsidurti dėmesio centre.

Nubia telefonų pristatymas balandžio 9 dieną
Nubia telefonų pristatymas balandžio 9 dieną

Anksčiau ZTE paskelbė, kad neatsiliks nuo dirbtinio intelekto kūrimo bangos ir šią technologiją įtrauks į savo būsimus išmaniuosius telefonus. Taigi, kitą savaitę bus pristatyti keli nauji „Nubia” AI išmanieji . Į šią liniją taip pat bus įtrauktas pirmasis AI flagmanas – telefonas, kurį tikimasi išleisti šių metų viduryje.

Bendrovė planuoja integruoti AI į ZTE operacinę sistemą „Nebula OS” ir pasiūlyti vieningą AI platformą kartu su didelių modelių, didžiųjų duomenų, 3D technologijų ir kt. integravimu, kad pagerintų ne tik našumą, bet ir vaizdus bei saugumą. Deja, daugiau informacijos apie šiuos įrenginius kol kas neatskleidžiama.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą