Ko nedovanoti Žaliojo Medžio Drakono metais?

Iki švenčių liko kiek daugiau nei mėnuo. Kitų 2024 metų simbolis bus Žaliasis Medinis . Lietuviai jau dabar pradeda ruoštis šventėms. Sužinokite, ko nereikėtų dovanoti ateinančiais 2024 metais.

Ko nedovanoti Naujųjų 2024 metų proga?

Drakonai yra sudėtingos ir stiprios mitinės būtybės, kurios, skirtingai nei kinų astrologinio kalendoriaus ženklai, neegzistuoja realioje gamtoje ir mėgsta lobius, prabangą ir turtus. Todėl stenkitės nedovanoti rankų darbo daiktų. Tai gali supykdyti metų simbolį.

Venkite tokių banalių dovanų, kaip higienos reikmenys, pavyzdžiui, šampūnai ir muilai, taip pat aštraus kvapo dovanų, pavyzdžiui, kvepalų. Mitinei būtybei tai tikrai nepatiks.

Nedovanokite dovanų, kurios turi ką nors bendro su ugnimi, net jos atvaizdų. Ugnies stichija priklauso tik Drakonui, ir jis netoleruos, kai kas nors į ją kėsinasi.

Kinijoje tikima, kad Drakono metais negalima dovanoti jokio laikrodžio – rankinio, sieninio ar stalinio.

Tikima, kad metų simbolis mėgsta ryškias spalvas, todėl stenkitės nedovanoti tamsių atspalvių, ypač juodos spalvos, dovanų.

Ką geriausia dovanoti?

Geriausios Žaliojo drakono metais yra pagamintos iš medžio – ne tik baldai, bet ir, pavyzdžiui, . Žaliajam Drakonui taip pat patiks įvairūs prabangos daiktai. Tačiau jei jų negalite sau leisti, Drakonas teigiamai priims tokias dovanas kaip kambariniai augalai, , , virtuvės reikmenys, ypač jei jie bus žalios spalvos.

 

Taip pat skaitykite:

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos