Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kodėl ledo kubeliai dedami į sriubą: kulinarinis triukas

Mindaugas Bružas

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti paprastas ir nesudėtingas patiekalas, tačiau patyręs kulinaras žino, kad tai tik klaidingas pirmasis įspūdis. Reikia griežtai laikytis recepto ir gaminti jį ypatingu būdu.

Taip pat turite naudoti naudingas gudrybes, kad pasiektumėte maksimalų rezultatą. Pavyzdžiui, kartais girdime, kad patyrę virėjai į sriubą deda ledo kubelių.

Kam tai reikia daryti?

paaiškėjo, tai labai naudinga gudrybė, kuri gali praversti kiekvienai patyrusiai šeimininkei, jei ji periodiškai ruošia sriubas savo šeimai.

Kartais verdame lengvą sriubą, bet neatsižvelgiame į mėsos riebumą. Dėl to būna per sunkus: jame būna per daug aliejaus ir riebalų.

Tokiu atveju į pagalbą ateis ledo kubeliai. Tiesiog įdėkite porą jų į sriubą ir būkite pasiruošę pašalinti atsiradusią plėvelę.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą