Sunku tvarkyti virtuvės reikmenis. Puodai ir virduliai nuolat pasidengia suodžių sluoksniu, o keptuvės kenčia nuo suodžių. Pasirinkimų nėra. Mokslas dar nieko neišrado prieš suodžius, išskyrus periodinį plovimą ir priežiūrą. Jūs galite tik kažkaip palengvinti šį darbą.
Bet kuri šeimininkė žino, kaip sunku susidoroti su suodžiais keptuvėje. Pasirodo, ūkinis muilas gali padėti. Jis tiesiogine prasme turėtų būti pakeptas keptuvėje, kurią reikia nuvalyti.
KAIP KOVOTI SU SUODŽIAIS?
- Paimkite įprastą ūkinį muilą. Jį sutarkuokite, o gautą masę sudėkite į keptuvę ir užpilkite nedideliu kiekiu vandens.
- Tada įjunkite ugnį ir pašildykite mišinį. Būtina palaukti, kol muilas ištirps karštame vandenyje.
- Po to išjunkite ugnį ir palikite tirpalą keptuvėje, uždengę dangčiu, apie 20-30 minučių.
- Keptuvei atvėsus belieka suodžius trinti kietąja kempinės puse.
- Nepamirškite keptuvės išskalauti tekančiu vandeniu.
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi