Kodėl negalima gerti arbatos su šaukšteliu puodelyje: ženklai ir prietarai

Arbata su šaukšteliu puodelyje

yra ne tik skanus gėrimas, bet ir užima svarbią vietą įvairiuose susibūrimuose. Su arbatos gėrimu susijęs , tikėjimai ir ženklai suteikia šiai senajai praktikai intriguojantį aspektą.

Vienas iš tokių įsitikinimų nerekomenduoja gerti arbatos su šaukšteliu puodelyje. Pasak šio ženklo, , nusprendę nepaisyti šio įspėjimo, visą gyvenimą gali susidurti su finansiniais sunkumais.

Be to, šis prietaras laikomas amžinų skolų pranašu, nes tikima, kad tie, kurie nepaiso šio prietaringumo, yra pasmerkti gyventi paskendę finansiniuose sunkumuose.

tai, kad su arbata siejami ir kiti ženklai. Pavyzdžiui, jei kas nors netyčia užspringsta gerdamas rytinę arbatą, tai laikoma gerų būsimų naujienų ženklu.

Taip pat nėra įprasta karštos arbatos skiesti šaltu vandeniu. Tokio tikėjimo priežastis – išprovokuoti kivirčus ir konfliktus šeimyniniuose santykiuose – tiek su tėvais, tiek su sutuoktiniais ar vaikais.

Be to, nelaimingi atsitikimai, susiję su išsiliejusia arbata, susiję su įvairiomis pranašystėmis. Tikima, kad ant stalo išpilta arbata pranašauja neišvengiamą netektį ar bėdą šeimoje.

Kita vertus, jei arbata netyčia išpilama ant žmogaus, tai dažnai laikoma teigiamu ženklu, rodančiu galimą sėkmę darbe arba geras naujienas.

Išeiti iš AMP versijos