Kodėl prieš kepant žuvį reikia pabarstyti cukrumi: kokį patiekalą gausite?

Kepama žuvis keptuvėje

Sunku rasti gurmaną, kuris neparagaus keptos žuvies – skanios, auksinės ir su apetitą keliančia plutele. Tačiau ne visi žino, tinkamai ją paruošti. Pasirodo, prieš kepant žuvies gabalėlius reikia ne tik pasūdyti, bet ir apibarstyti cukrumi.

Kodėl reikia pabarstyti žuvį cukrumi?

Dėl cukraus žuvis įgauna aromatingą plutelę. Patiekalo paviršius tampa auksinis. išsiskiria maloniu traškumu ir ryškiu skoniu.

Tiesa ta, kad subtili saldi „nata” tik paryškina patiekalą: tampa „trimatis”. Svarbiausia nepersistengti su cukrumi. Vieno žiupsnelio užtenka penkiems žuvies gabalėliams.

Išeiti iš AMP versijos