Kepsnys toks skanus, be to, jį labai lengva paruošti. Tereikia išsirinkti tinkamą mėsą, pridėti prieskonių – ir ant jūsų stalo bus skani vakarienė. Sutikite, kepsnys yra idealus vakarienės pasirinkimas visiems, kurie mėgsta sultingą ir skanią mėsą. Kepsnį visada galima patiekti su salotomis arba bulvių koše.
Kepsnio receptas
Sudedamosios dalys:
- 400 g jautienos (mentės);
- 100 g sviesto;
- 2 skiltelės česnako;
- prieskoniai: druska, pipirai, česnakas, rozmarinas.
Paruošimas:
- Prieš pradedant kepti mėsą, ištraukite ją iš šaldytuvo, kad ji būtų kambario temperatūros.
- Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite rozmariną ir susmulkintą česnaką.
- Sudėkite mėsą.
- Kepkite 4-5 minutes iš abiejų pusių.
- Kepdami mėsą nuolat laistykite ištirpusiu sviestu.
- Pagardinkite kepsnį druska ir šviežiai maltais pipirais.
- Leiskite mėsai pailsėti 10 minučių. Tik po šio laiko supjaustykite griežinėliais.
- Skanaus!
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi