Kuo skiriasi prancūziški automobiliai ir kodėl tiek daug vairuotojų jų nemėgsta?

Nauji Peugeot automobiliai

Vairuotojų požiūris į Prancūzijos automobilių pramonę yra daugiausia neigiamas: net apie 45 proc. žmonių vertina juos labai neigiamai. Tik penki „Peugeot” ir „Citroen” vairuotojų iš tikrųjų mėgsta savo automobilius.

Unikalus :

Vienas iš pagrindinių veiksnių, užkariavusių prancūzų širdis, yra unikalus ir įdomus dizainas. Nepaisant to, ką manote apie „Peugeot-Citroen” firminį stilių, jis toli gražu nėra įprastas.

Elegantiškos kėbulo linijos kartu su futuristiniais priekiniais žibintais sukuria išskirtinį ir patrauklų prancūziškų automobilių įvaizdį.

Jei automobilį reikėtų rinktis tik pagal išvaizdą, daugelis rinktųsi „Peugeot” arba „Citroen”, nes prancūziškas stilius neabejotinai patrauklus.

Kruopščiai suprojektuotas interjeras:

Kalbant apie ergonomiką, sunku rasti kitą panašaus kainų segmento automobilių gamintoją, kuris siūlytų tokį pat rafinuotumo lygį. Nors „Škoda” gali konkuruoti su savo sprendimais, prancūzai yra pranašesni komforto ir stiliaus požiūriu.

Tačiau, nepaisant šių teigiamų aspektų, yra priežasčių, dėl kurių daugelis vairuotojų nemėgsta „Peugeot-Citroen” automobilių. Vienas iš svarbių veiksnių yra jų pritaikomumas rinkai. Daugelis mano, kad visų varančiųjų ratų pavaros nebuvimas pilno dydžio šeimyniniuose krosoveriuose yra trūkumas.

Be to kai kurie vis dar yra įsitikinę, kad „Peugeot-Citroen” automobilių patikimumas yra prastas. Dažnai galvojama, kad šių gamintojų automobilių yra prastos kokybės, o elektronikos sistema – nepatikima. Tačiau visą tai yra mitas, kuris yra sukurtas visuomenėje.

Taigi, nors prancūziški turi išraiškingą dizainą ir apgalvotą interjerą, jiems sunkoka konkuruoti su kitais gamintojais.

Išeiti iš AMP versijos