Kurių “Honda” automobilių degalų sąnaudos yra mažiausios: TOP 5 ekonomiškiausi modeliai

Honda Accord 2024

Kasdien didėjant pragyvenimo išlaidoms, net ir minimalūs būdai sutaupyti gali būti labai svarbūs. Tai ypač aktualu renkantis automobilį, nes išlaidos neapsiriboja vien pirkiniu: reikia atsižvelgti į reguliarią techninę priežiūrą ir degalų sąnaudas. Kintant degalų kainoms, ekonomiško automobilio pasirinkimas tampa daugelio vairuotojų prioritetu.

Patikimumu ir prieinamumu garsėjanti “” siūlo daugybę modelių, kuriuos ne tik lengva prižiūrėti, bet ir taupiai naudoti degalus.

Honda Accord (6,5-7,8 l/100 km)

Honda Accord visada garsėjo savo komfortu ir patikimumu, tačiau viena iš pagrindinių šio modelio savybių yra degalų naudojimo efektyvumas. m. “Honda Accord” siūlo 6,5-7,8 l/100 km degalų sąnaudas. Dėl to šis yra puikus pasirinkimas tiems, kurie daug laiko praleidžia prie vairo ir nori kuo labiau sumažinti degalų sąnaudas. Be to, “Accord” yra aprūpintas pažangiomis saugos technologijomis ir patogumais, todėl jis tampa dar patrauklesniu pasirinkimu.

Honda Civic (6,5-8,1 l/100 km)

Honda Civic ir toliau išlieka vienu populiariausių modelių rinkoje dėl savo stiliaus, eksploatacinių savybių ir ekonomiškumo derinio. Tikimasi, kad 2024 m. “Civic” degalų sąnaudos bus 6,5-8,1 l/100 km. Šis modelis idealiai tinka miesto aplinkai, kur degalų ekonomija yra ypač svarbi. Be to, “Civic” garsėja savo veržlumu ir technologijomis, todėl yra puikus pasirinkimas jauniems vairuotojams ir šeimoms.

Honda CR-V (7,2-8,7 l/100 km)

Ieškantiems universalaus automobilio, pasižyminčio puikiomis degalų sąnaudomis, “Honda CR-V” yra puikus pasirinkimas. 2024 m. šis modelis pasižymi 7,2-8,7 l/100 km degalų sąnaudomis. CR-V garsėja erdviu salonu, todėl puikiai tinka šeimyninėms kelionėms. Jame taip pat įdiegta daugybė modernių technologijų, įskaitant pagalbos vairuotojui ir pramogų sistemas.

Honda HR-V (7,2-8,4 l/100 km)

Honda HR-V pasižymi puikiu kompaktiškumo ir degalų naudojimo efektyvumo deriniu. 2024 m. šio modelio degalų sąnaudos siekia 7,2-8,4 l/100 km. HR-V vairuotojus traukia stilingu dizainu ir aukštu komforto lygiu. Šis modelis ypač populiarus tarp miestiečių dėl savo kompaktiško dydžio ir lengvo statymo.

Honda Odyssey (9,8-12,0 l/100 km)

Tiems, kuriems reikia miniveno, bet nenori aukoti ekonomiškumo, “Honda Odyssey” gali būti puikus pasirinkimas. 2024 m. šis modelis siūlo 9,8-12,0 l/100 km degalų sąnaudas. Odyssey garsėja savo erdvumu ir komfortu, todėl idealiai tinka didelėms šeimoms. Jame taip pat įdiegtos naujausios saugos ir pramogų , todėl tampa malonesnės ir saugesnės.

Išeiti iš AMP versijos