Labai stipriai nustebsite: atskleista galima „iPhone 15 Pro Max” savikaina

Telefono „ 15 Pro Max” komponentų kaina yra šiek tiek didesnė nei 550 JAV dolerių. Apie tai pranešė „Nikkei Asia” portalas.

Ekspertai išardė naująjį „” aukščiausios klasės išmanųjį telefoną ir išanalizavo komponentų kainą. Paaiškėjo, kad įrenginio dalių kaina yra 558 doleriai, t. y. 12 proc. daugiau nei „ Pro Max”. JAV rinkoje „ Pro Max” kaina šiuo metu yra 1199 JAV doleriai.

„iPhone 15 Pro Max” ekranas yra 10 proc. brangesnis už „iPhone 14 Pro Max” ekraną, naujasis lustas – 27 proc. brangesnis, o teleobjektyvas ir kameros sistema – 3,8 karto brangesni. Autoriai taip pat nustatė, kad „iPhone” flagmano titano rėmelis yra 47 proc. brangesnis už „iPhone 14 Pro Max” plieninį rėmelį.

Bazinio „iPhone 15” įrenginio dalių kaina savo klasėje yra rekordinė, teigia ekspertai. Palyginti su „iPhone 14”, ji padidėjo 16 proc. Naujojo išmaniojo telefono sudedamųjų dalių kaina siekė 423 JAV dolerius.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Išeiti iš AMP versijos